Mikju Admin
Počet príspevkov : 257 Age : 40 Registration date : 20.01.2008
| Predmet: ACADEMY - akademie Št január 31, 2008 11:32 pm | |
| ACADEMY Vzhledem k tomu, že se neustále (u nás na gildchatu) množí otázky: "Co je to ta akademie?", tak sem písnu hrubé info (na starém fóru to bylo podrobnější).
Akademie slouží k rychlému získávání úrovně členů. Akademii můžete založit až na 60. úrovni. Do té doby můžete být řadovými členy (1-40) a nebo pomocníky vedoucího. Když jsem člen, co z toho mám? Jako členové byste se měli snažit dostat na lvl 40. Do akademie byste se měli hlásit do 30. úrovně, poněvadž za "starší žáky" pak nejsou po promoci honory. Pokud vás bude levelovat vedoucí akademie a nebo jeho pomocníci tak získáváte během levelování tzv. cumulated buff - prostě kouzlo (očarování), které když sešlete tak vám budou rychlejc přibývat expy. Co je to ten "honor"? Honor neboli "sláva" (věhlas, čest - těžko říct co tam pasuje líp...). Honor pointy získává vedoucí a jeho pomocníci (ti toho mají míň), když člen promuje (tzn. že udělá lvl 40 a vypadne z akademie). Za honory se daj kupovat různé věci a hlavně prý i SOx itemy.
Sailo a Eliotka mají akademii, pokud se nepletu. Já a brácha (Kazurgak) jsme v té Sailové senior guardiani.
Dotazy, návrhy, připomínky sem - ve hře se odpovídáním už nezdržuju (v guild info je adresa takže pokud se ani neobtěžujete sem jít je to vaše mínus).
Naposledy upravil Mikju dňa Po september 15, 2008 7:37 pm, celkom upravené 3 krát. | |
|
Sailo
Počet príspevkov : 3 Registration date : 06.02.2008
| Predmet: mikju St február 06, 2008 1:33 am | |
| diky za predstaveni akademie s tyma honorma je to takhe gdys vstoupi clen do akademie s lvl 1 a udela lvl 40 dostanem ja ako guardial 39 honoru tady 40-1= 39 tak se to vipocita a pomocnici dostanou jen 10% s toho takze je to akorat na hovno :-) spis mi to sux dropne samo jako bych mnel na videlat honor ale dobry je ze´" 1honor = 1 silk tedy silky budete mit zadaca a taky mi to pridava o 10% dlhsi berseker a buff mi dava 10% expu navic Ja spivam bluez :-) Ja spivam bluez o hre ktera mne davi ale nebavi ma logovani tak spivam bluez a jenom bluz mne dokaze prinutit se tam lognouuuuut tak spivam bluez a kdyz uz nato temnez seru tak si spivam jen ten skurwenej bluez | |
|
Sailo
Počet príspevkov : 3 Registration date : 06.02.2008
| Predmet: Sailo St február 06, 2008 1:34 am | |
| sry ta posledni posta bila od saila niake se mi to nepovedlo :d | |
|
Mikju Admin
Počet príspevkov : 257 Age : 40 Registration date : 20.01.2008
| Predmet: Re: ACADEMY - akademie St február 06, 2008 8:42 am | |
| - Sailo napísal:
- Ja spivam bluez
Ja spivam bluez o hre ktera mne davi ale nebavi ma logovani tak spivam bluez a jenom bluz mne dokaze prinutit se tam lognouuuuut tak spivam bluez a kdyz uz nato temnez seru tak si spivam jen ten skurwenej bluez
sry ta posledni posta bila od saila niake se mi to nepovedlo :d ale povedlo dej si to Silkroad blues do podpisu... každej tam máme nějakou pi*ovinku tak se připoj... (jinak existuje tlačítko EDIT - hned vedle quote - kde si můžeš pomocí něj svůj post upravit podle potřeb) | |
|
Sponsored content
| Predmet: Re: ACADEMY - akademie | |
| |
|