Silkroad fórum - server Pacifik
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

Silkroad fórum - server Pacifik

Fórum guildy CZhunters a Silkworms

DomovHľadaťLatest imagesRegistráciaPrihlásenie

POZOR POZOR!!!!!! CSRO

Goto down 
5 posters
AutorSpráva
cenek

Počet príspevkov : 83
Registration date : 22.01.2008

POZOR POZOR!!!!!! CSRO Empty
OdoslaťPredmet: POZOR POZOR!!!!!! CSRO   POZOR POZOR!!!!!! CSRO Icon_minitimePo marec 17, 2008 5:54 pm

HOJ lidi. Ode dneška začínám pařit CSRO. První dojmy. PRÁZDNÝ SERVERY-Easy maximálně populated, jediný co je BAD je to, že je to v čínštině, ale čím více nás tam půjde tím více tam bude english maximálně česky. Dám vám tu jeden odkaz kde najdete k tomu více-přes to jsem to instaloval. hlavní věcí je, že musíte stáhnout instalační soubor o velikosti 900Mb. stránky http://silkroad.onlinedb.info/viewtopic.php?f=16&t=4200 Toť zatím vše. Kdo to bude chtít zkusit a bude mít staženej Klient tak můžu poskytnout další info jak se regnout na těch stránkách a atd. Jo mimochodem-stáhněte i t Media.Pk2 je to taky důležitý.
Jo mimochodem. Jsem v Divizy 2 poslední server.
Další poznatek-URU byl asi 50 minut, ISY ta ještě neni killnutá, Rock a Yarky byli killnutý do asi 15 minut. ostatní zatim nebyli. To je plus, že můžete konečně někoho killnout!
Další poznatek-vůbec to nelaguje. hraju asi hodinu a žádnej lag. Zkuste to překonat na SRO!!!! xD
Další věc-od lvl 1 do 6 jsem nadropoval 12 itemů což si myslím že je hodně a na to že jsem začínal s 0 goldy a mám teďko na 8 20k je good!!!!
NEJHORŠÍ VĚC!!!!!!-VŠECHEN CHAT JE V ČÍNŠTINĚ!!!! PŘÍŠERNÝ PROSTĚ!!!
Ale to je jediný mínus- koukněte na ty věci, který jsou plus!!!
Návrat hore Goto down
Mikju
Admin
Mikju

Počet príspevkov : 257
Registration date : 20.01.2008

OdoslaťPredmet: Re: POZOR POZOR!!!!!! CSRO   POZOR POZOR!!!!!! CSRO Icon_minitimePo marec 17, 2008 7:35 pm

já tam stejně nepůjdu.. už mám známý na pacifiku a čínštinu bych i tak asi nepřežvejk
Návrat hore Goto down
Devilman

Devilman

Počet príspevkov : 122
Registration date : 20.01.2008

OdoslaťPredmet: Re: POZOR POZOR!!!!!! CSRO   POZOR POZOR!!!!!! CSRO Icon_minitimePo marec 17, 2008 8:02 pm

Aky je tam max lvl?? a ty uz SRO hrat nebudes??
Návrat hore Goto down
cenek

OdoslaťPredmet: Re: POZOR POZOR!!!!!! CSRO   POZOR POZOR!!!!!! CSRO Icon_minitimePo marec 17, 2008 10:02 pm

MAX 90 či 115 to nevim jistě. protože se tam objevil divnej UNIQUE kterýho neznám a nebyl to ROCK
Návrat hore Goto down
cenek

OdoslaťPredmet: Re: POZOR POZOR!!!!!! CSRO   POZOR POZOR!!!!!! CSRO Icon_minitimeUt marec 18, 2008 11:56 am

Jo a mimochodem-včera se mi povedl heroický výkon-to, že jsem dal lvl 11 je nic moc, ale ten zbytek je lepčí..... Viděl jsem TG-byl jsem u ní asi 15 minut než přišel nějakej lvl tak 90. Furt jsem chcípal-njn, lvl 8 nemůže dát TG!!!! Jinak, pak jsem šel expit na kamenáče a dropl sos. Potom jsem si usmyslel, že za peníze půjdu do HT a tam od někoho něco vyzáískám. Asi za 10 minut jsem dostal 400k, tak už to můžu pořádně rozjet. Jinak tam nejsou skoro thiefové, takže skvělý pro trady. Jak budu 20, tak budu jezdit sem a tam furt a furt a furt.
Už je tam i Sethik a půjde asi i Klubko... Toť zatím vše
Návrat hore Goto down
Chwihwa

Počet príspevkov : 2
Registration date : 06.09.2008

OdoslaťPredmet: Re: POZOR POZOR!!!!!! CSRO   POZOR POZOR!!!!!! CSRO Icon_minitimeSt január 21, 2009 7:25 pm

Cenku uz jsem si to stahl,ale nejde mi se registrovat. Sad Dělal jsem to podle toho návodu co jsi tam dal ale je tam o mnoho víc kolonek a vůbec se v tom nevyznam a když to tam nejak naflakam a dam potrvdit(nebo neco na ten zpusob)tak mi to vymaze kolonky s heslem a nevim proc.Tak teda nwm co s tím a prosil bych jestli by si mi sem nenapsal která kolonka co znamena nebo sem nenapsal svoje ICQ a tam se domluvili.D9KY MOC ZA JAKOUKOLI ODPOVĚD!!!
Návrat hore Goto down
HolyPilgrim
Admin

Počet príspevkov : 63
Registration date : 16.01.2008

OdoslaťPredmet: Re: POZOR POZOR!!!!!! CSRO   POZOR POZOR!!!!!! CSRO Icon_minitimePi február 13, 2009 1:01 am

Návrat hore Goto down
https://czhunters.slovakforum.net
Sponsored content

OdoslaťPredmet: Re: POZOR POZOR!!!!!! CSRO   POZOR POZOR!!!!!! CSRO Icon_minitime

Návrat hore Goto down

POZOR POZOR!!!!!! CSRO
Návrat hore 
Strana 1 z 1
 Similar topics
-
» POZOR POZOR - serte na cSRO

Povolenie tohoto fóra:Nemôžete odpovedať na témy v tomto fóre.
Silkroad fórum - server Pacifik :: CZhunters :: Silkroad-
Prejdi na: