HOJ lidi. Ode dneška začínám pařit CSRO. První dojmy. PRÁZDNÝ SERVERY-Easy maximálně populated, jediný co je BAD je to, že je to v čínštině, ale čím více nás tam půjde tím více tam bude english maximálně česky. Dám vám tu jeden odkaz kde najdete k tomu více-přes to jsem to instaloval. hlavní věcí je, že musíte stáhnout instalační soubor o velikosti 900Mb. stránky
http://silkroad.onlinedb.info/viewtopic.php?f=16&t=4200 Toť zatím vše. Kdo to bude chtít zkusit a bude mít staženej Klient tak můžu poskytnout další info jak se regnout na těch stránkách a atd. Jo mimochodem-stáhněte i t Media.Pk2 je to taky důležitý.
Jo mimochodem. Jsem v Divizy 2 poslední server.
Další poznatek-URU byl asi 50 minut, ISY ta ještě neni killnutá, Rock a Yarky byli killnutý do asi 15 minut. ostatní zatim nebyli. To je plus, že můžete konečně někoho killnout!
Další poznatek-vůbec to nelaguje. hraju asi hodinu a žádnej lag. Zkuste to překonat na SRO!!!! xD
Další věc-od lvl 1 do 6 jsem nadropoval 12 itemů což si myslím že je hodně a na to že jsem začínal s 0 goldy a mám teďko na 8 20k je good!!!!
NEJHORŠÍ VĚC!!!!!!-VŠECHEN CHAT JE V ČÍNŠTINĚ!!!! PŘÍŠERNÝ PROSTĚ!!!
Ale to je jediný mínus- koukněte na ty věci, který jsou plus!!!